torsdag 5 september 2013

Sommaren på bt 2013

Sommaren på bt 2013

19 Juni tog bt nyheterna semester men vi stod aldrig stilla utan vi följde med i utvecklingen och har en hel del nya som gamla kommit in i spelet. Gänget Chichi/Future har hjälpt in några nya spelare intill andra gäng då Chichi/Future varit fullt.

Oljeförsöljningen har också gått bra. Många nya spelare har fått köpa olja billigt och många har hållt sig till maxpriset på oljan.

Gårdagens bästa lyser och många nya har tagit sig in på bland de bästa på startsidan. Vilket är jättebra. Det säger vi grattis till er för.

23 juni: Den 13 juni starta vi upp Biltjuv.se som gillarsida på facebook för att locka fler att börja spela biltjuv och många har lyckas hitta in trotts värme, sol, semster, sommarlov och bad. Man kan säga att nu i midsommar har det varit ett sånt där riktigt hopparrunt folk som ville prova på några gäng innan de kommer i ordning och etablerar sig på biltjuv.

8 Juli: En del biltjuvsträffar har dykt upp i sommar också först ut har vi på redaktionen (Jag NightDiscoBaby Och Disconnct) träffat raggan när han besökte moheds champing i Söderhamn. Mycket trevlig person och jaja han är äldre än men jag exiterar fortfarande att han är 25 år. Datum för detta var den 13 juni. Därefter kom yttligare en skönlirare att vi skulle träffa den 5 juli. Det var Woqma. En glad och härlig tjej. Hon var och på besök hos Pepsi_Lady och rexzita.

9 Juli: Klockan 14:49 den 14 juni då jag kollade startsidan och hur många som var medlemmar på biltjuv och även de som var aktiva. Det visade sig vara 6879 st registrade medlemmar varav 173 st aktiva. Idag den 9 juli ör det 6959 st registreade och 213 aktiva. De innebär en ökning på 80 medlemmar och 40 aktiva. Dessa siffror kommer att öka innan sommaren upphör.

25 juli: För någon dag sen startades upp två nya gäng under ledningen av AcTionZ och baeverskills gängen var Lect och Bönderna och ja AcTionZ är gängledare för gänget Lect och baeverskills för Bönderna.

28 juli idag regga sig ett par killar på biltjuv. Det visa sig att de satt på lan nånstans o Sverige och visst är det roligt när folk börjar hitta in från sånna ställen och inte bara de där spelen de erbjuder.

17 aug: Händer en hel del ännu hehe. nu utökat vår del av Bt nyheterna till facebook som gillar sida: https://www.facebook.com/pages/Bt-nyheterna/490358524391496
Den 10 augusti gifta sig raggarn sig. Och idag skapa gänget Google igen av en spelare vid namn: Joones686

En del nya saker har också hänt i sommar. Bloggandet har tagit sig akt att skapa lite fler bloggar.
http://biltjuvsfilmomusiklista.blogspot.se/

Så sammanlagt är det dessa man kan se på Bt nyheterna och även på bt nyheternas gillarsida på fejjan:
http://btnyheter.blogspot.se/
http://biltjuvbannershop.blogspot.se/
http://btgardagensbasta.blogspot.se/
http://biltjuvsgangen.blogspot.se/
http://btfotoalbum.blogspot.se/
http://biltjuvsfilmomusiklista.blogspot.se/
Med dessa ord säger jag heeeej och hoppas ni haft en skön och varm sommar..

Bt Nyheternas Admin: NightDiscoBaby

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar